Skip to main content

Profilul companiei

Am construit o poveste europeană de succes cu 4.000 de magazine. Între timp am devenit o companie de referință în Europa în domeniul comerțului cu amănuntul.

Aveți întrebări? Contactați-ne

Contactați-ne acum

Cine suntem noi

În Europa

La succesul nostru contribuie aproximativ 29.000 de angajați din întreaga lume. Acest lucru ne-a permis să creștem cu succes în ultimii ani. Țelul nostru este de a dezvolta o rețea modernă de 5.000 de magazine

Motto-ul companiei este ancorat ferm în numele companiei: KiK înseamnă "Clientul este rege"! Această promisiune am construit-o cu succes în 12 țări europene. Prețurile noastre imbatabile sunt apreciate de familii, de tinerele mame sau tinerii tați și de clienții noștri care sunt atenți la prețuri.

Ce oferim

Modă, accesorii pentru casă, decorațiuni și multe altele

Ai nevoie de o ținută nouă pentru tine sau copii tăi? Atunci găsești la noi cu siguranță ceva potrivit! Vino în magazin și descoperă un sortiment bogat de ținute la modă, de cea mai bună calitate, la cele mai mici prețuri. Îndeplinește-ți visul de a avea un stil propriu, cu gama noastră de îmbrăcăminte la modă.

Suntem mai mult decât un simplu discounter de textile. Gama noastră de produse include multe articole de zi cu zi, cum ar fi de exemplu decorațiuni, jucării, produse cosmetice, accesorii, textile pentru casă și multe altele. Lasă-te surpins de varietatea produselor noastre!

Ce este important pentru noi

Sustenabilitatea face parte din misiunea noastră

Noi nu susținem doar produse de înaltă calitate la prețuri imbatabile, ci și respectarea standardelor sociale și pe cele de protecție a mediului înconjurător. Pentru noi, ieftin și corect nu se exclud reciproc!

Suntem conștienți de responsabilitatea noastră de-a lungul lanțului complex de achiziție și dorim o transparență în ceea ce privește succesul nostru și provocările noastre. Suntem bucuroși să facem parte dintr-o alianța textilă transindustrială puternică, în acest proiect.

Știați deja?

Suntem implicați activ de ani de zile în multe proiecte sociale. O importanță deosebită o are angajamentul nostru în țările cu fabricile de producție, astfel încât localnicilor să le putem asigura un sprijin constant și durabil.

Află mai multe

Află mai multe

Posibilități atractive de carieră

Suntem conștienți că pilonul central al succesului nostru se datorează celor 29.000 de angajați - atât din magazine cât și din sediul nostru central

Ca și angajator, avem multe de oferit: posibilitatea de a avea o perspectivă de dezvoltare profesională și un nivel ridicat de securitate al locului de muncă, precum și o atmosferă plăcută la locul de muncă și un spirit de echipă excelent. Pe lângă angajator suntem și furnizor de oportunițăți - aceasta înseamnă, că selectăm angajații nu doar în funcție de calificările lor, ci în primul rând după personalitatea lor.

Bursa de joburi →