Skip to main content

Pentru întreaga familie

Descoperă sortimentul nostru bogat de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați și lasă-te convis de calitatea îmbrăcămintei noastre pentru copii, de la bebeluși până la adolescenți.

Produse noi în fiecare săptămână

Navighează prin sortimentul nostru și descoperă articole noi în fiecare săptămână. De la modă pentru întreaga familie, accesorii practice pentru casă, până la decorațiuni cu stil pentru locuința ta - cu siguranță vei găsi la noi ceva potrivit. Ce este important pentru noi? Desigur, cel mai bun preț!

Găsiți ofertele noastre locale

Localizare magazine

Locuință & Decorațiuni

Simte-te bine acasă!

Cu sortimentul nostru bogat de accesorii la modă și instalațiile cu lumini ambientale, îți redecorezi casa într-un stil nou. Chiar și cu elemente decorative mici, poți transforma o cameră într-o oază de liniște și confort.

Locuință & Decorațiuni

Accesorii pentru casă

Accesoriile tale practice

Indiferent dacă locuința ta este un apartament sau o casă - ambele se pot bucura de accesoriile noastre practice pentru uz casnic.

Accesorii pentru casă

Concursul nostru pe Instagram

Câștigă un card cadou în valoare de 100 Lei. Postează o imagine cu produsele noastre pe contul tău de Instagram folosind hastag-ul #lovekik și @kik.romania Așteptăm cu interes postările tale!

Participă acum