Skip to main content

Managementul calității produselor noastre

Un sortiment bogat și variat de produse necesită un management al calității exigent. Prin urmare, managementul intern al calității noastre are ca scop comercializarea în siguranță a tuturor produselor de îmbrăcăminte textilă și a produselor non-alimentare.

Acționăm durabil

Informează-te acum

Calitate

Un produs sigur pentru clienții noștri

Stabilim din proprie inițiativă standarde înalte pentru calitatea produselor noastre și nu ezităm să implementăm standarde mai exigente decat solicitările autorităților, pentru verificarea produselor și informarea corectă a clientului.

Activitatea vastă a managementului nostru de calitate cu aproximativ 40 de angajați constă, printre altele, în definirea, verificarea și aplicarea consecventă a cerințelor de testare. Accentul se pune aici pe funcția de consultanță pentru departamentul de achiziții.

Metode de testare exigente

Managementul calității noastre este în permanență conectat cu cerințele de testare din Asia și Europa pentru a garanta siguranța și calitatea produselor pentru clienți.

În mod special dorim să evidențiem activitatea noastră internă de laborator, în care verificăm respectarea conformității cu cerințele noastre, dar unde și dezvoltăm proceduri noi de testare pentru standardele noastre. Cu ajutorul testelor chimice și fizice sunt testate de exemplu, prelucrarea, dimensiunea, rezistenta la uzură și fibrele produselor noastre și în consecință, planurile de testare sunt adaptate corespunzător. În plus față de toate aceste teste interne, instituțiile de testare independente sunt implicate activ în procesul de testare.

Nemulțumit?

Ai cumpărat un produs de care, din păcate, nu ești mulțumit sau dorești să ne transmiți o sesizare? Atunci nu ezita să contactezi aici servicul nostru de asistență pentru clienți

Formular de contact

Produse chimice

Regulamentul REACh

Regulamentul European reglementează autorizarea și restricționarea substanțelor chimice din îmbrăcămintea textilă, care interzice substanțele precum coloranții azotici sau aminele cancerigene din textile.

Întrucât siguranța produselor este prioritatea noastră principală am decis împreună cu membrii alianței din industria textilă să facem un pas dincolo de Regulamentul European REACHh în direcția modei fără substanțe nocive. Accentul aici este pus pe înlocuirea a 100 de substanțe chimice problematice din producția noastră de îmbrăcăminte textilă cu substanțe inofensive. În 2016 a fost adoptată de către alianța din industria textilă lista MRSL- (Manufacturing Restricted Substances List) din ZDHC (Zero Discharge of Hazardous). În această listă sunt cuprinse substanțele chimice nocive și subsanțele poluante care ar putea fi emise în natură în timpul procesului de producție a îmbrăcămintei textile. Misiunea ZDHC  este de a reduce utilizarea de substanțe chimice periculoase și chiar eliminarea acestora din procesul de fabricație, întrucât există  deja alternative durabile disponibile.