Skip to main content

Angajarea ta la magazin

De la profesionist în cumpărături la expert în vânzări. Îți face plăcere să interacţionezi cu oamenii și ești pasionat de modă? Atunci acesta e locul potrivit pentru tine!

Aici gasiti joburile vacante

Afla despre joburile vacante

Magazinele noastre

Cartea noastră de vizită

Magazinele sunt cartea noastră de vizită. Aici întâmpinam clienții și încercăm să le oferim zilnic experiențe plăcute la cumpărături.

Diversitatea ne ajută. Rămânem fideli rolului nostru de furnizor de marfă tot timpul anului. De la moda actuală până la decorațiuni și articole pentru casă, oricine găsește ce caută. Țelul nostru este să servim clienții- amabilitatea și calitatea la prețuri corecte ne caracterizează. Nu degeaba "clientul este rege" la KIK.

Şansa ta de a face carieră

Pas cu pas spre succes

La ora actuală exista în România aproximativ 130 magazine- se ivește totdeauna o șansă și pentru tine!

Angajații noștri își dau zilnic silința de a-și îndeplini sarcinile la superlativ- lucrătorii comerciali, șefii de magazin și adjunctii șefilor de magazin. Suntem în permanentă căutare de personal dedicat care să se dezvolte în cadrul unei echipe dinamice și să se preocupe împreună cu colegii de mulțumirea și experiența placută la cumpărături a clienților noștri. 

Partener de discutii

Dati click aici

Beneficiile noastre: ce îți oferim?

Siguranța locului de muncă

Chiar și în perioade de criză garantăm păstrarea locului de muncă. Asigurăm stabilitatea, fiind o companie internațională în plină expansiune.

Spiritul de echipă

Ținem aproape ca și echipă și urăm fiecăruia "bun venit" în familia KiK.
Colegialitatea este foarte importantă pentru noi. Ne sprijinim reciproc și suntem apropiați unii de alții.

Discounturi pentru angajați

Angajații KIK beneficiază de multiple oferte și discounturi speciale pentru ei și familiile lor.