Skip to main content

Brandurile noastre proprii - garantăm pentru ele!

Brandurile noastre proprii, potrivite pentru fiecare ocazie, îți oferă un look autentic și modern. De la elementele de îmbrăcăminte basic până la cele mai moderne ținute, gama noastră diversificată acoperă ținute pentru orice moment sau ocazie specială.

Descoperă sortimentul nostru bogat

Răsfoiește acum

Acordăm o importanță deosebită unui sortiment variat, armonios și în continuă perfecționare.

În plus, față de propriile noastre mărci, vei găsi întotdeauna la noi și o mulțime de alte branduri  cunoscute. Poți fi sigur că vei avea întotdeauna o selecție variată de ținute. Indiferent dacă preferi o ținută lejeră sau la modă - oferim îmbrăcăminte la modă pentru întreaga familie la prețuri accesibile.

Femei

Janina

Aici găsești totul din sortimentul nostru pentru femei, în mărimi 36-48. Indiferent dacă ținuta este basic, casual sau la modă - aici veoi găsi cu siguranță ceva potrivit pentru fiecare stil. Sortimentul nostru modern este completat și de costumele de baie, lenjeria intimă, pijamale și multe altele.

 

Copii

Y.F.K.

Cuprinde mărimile 128 - 176. Similar sortimentului pentru copii mici, marca Y.F.K oferă ținute și accesorii moderne pentru copii mari și adolescenți. Puteți găsi aici bluze și pantaloni, precum și lenjerie intimă (chiloți și maiouri) și costume de baie.

Femei și bărbați

ALL ACC Accessory

Diversele noastre accesorii așteaptă să fie descoperite. Căciuli, șaluri, fulare și pantofi completează alături de genți și portofele stilul tău unic. Prin urmare articolele mărcii noastre ALL ACC Accesorry completează ideal sortimentele noastre pentru femei și bărbați.

Bărbați

XMAIL

Sortimentul nostru pentru bărbați acoperă toate gama de ținute basic, la modă și accesorii. De la lenjerie intimă, ciorapi și costume de baie, blugi și cămăși, până la genți, vei găsi tot ce ai nevoie pentru viața de zi cu zi.

Femei

Janina curved

Sortimentul nostru pentru femei în mărimi mari satisface toate așteptările. Ținute basic, articole vestimentare la modă, lenjerie intimă în tendințe noi și multe alte articole în mărimile 48-54 așteaptă să fie descoperite de dumneavoastră.

Familie

 

Identic Nature

Îm strânsă colaborare cu furnizorii noștri, ne asigurăm că articolele din colecția Identic Nature pentru întreaga familie, dețin cel puțin una dintre următoarele certificări: Global Organic Textile Standard (GOTS)Cotton made in Africa (CmiA), Forest Stewardship Council (FSC®)BLAUER ENGEL și OEKO-TEX® STANDARD 100. Sortimentul acestei colecții include atât îmbrăcăminte confortabilă pentru întreaga familie, cât și accesorii practice pentru menaj.

Copii mici

Kiki & Koko

Cuprinde mărimile 92 - 122. Descoperă în sortimentul nostru pentru copii mici ținute grozave la modă, pentru o garderobă completă. Pe lângă îmbrăcăminte outdoor, pantaloni, bluze și jachete, găsești aici și lenjerie intimă, maiouri și costume de baie, care completează sortimentul.

Baby

Ergee

Aici vei găsit tot ce ai nevoie pentru a îmbrăca bebelușul în mod optim: îmbrăcăminte, accesorii, saci de dormit și pături pentru bebeluși sunt doar o parte din sortimentul nostru Ergee.

Magazine în zona ta

Localizare magazine