Skip to main content

Implicarea noastră socială

Pentru noi moda la prețuri accesibile și cooperările durabile sunt inseparabile. Ne implicăm direcții: pentru protejarea mediului, pentru drepturile omului, precum și pentru salarii corecte și pentru condiții de producție echitabile la furnizorii noștri.

Ne propunem și alte obiective în domeniul responsabilității

Informează-te acum

Pentru noi standardele înalte sociale și de mediu sunt firești și vin din convingerele noastre! Clienții noștri susțin proiectele noastre prin achizițiile lor: în acest fel, fac posibilă mai multă echitate, mai multă prosperitate și condiții de viață mai bune.

Angajamentul nostru

Următoarele proiecte ne sunt deosebit de dragi

Finanțăm mai multe școli din Bangladesh - asta ne face să fim unul dintre cei mai mari promotori de învățământ privat din țară. O educație bună este o condiție importantă pentru succesul profesional. 3.000 de copii bebeficiează de implicarea noastră.Școlile noastră sunt dotate și modernizate din punct de vedere tehnologic. Acestea au materiale didactice moderne și folosesc panouri solare proprii pentru consumul de energie. În plus, sprijinim susținem și o școală primară și o grădiniță din Dhaka.

Accesul la apă potabilă este o condiție de bază pentru igienă și sănătate. În acest scop, am construit în principala noastră țară de producție -Bangladesh - peste 8.0000 de fântâni și 2.000 de latrine. Peste 600.000 de oameni beneficiază de apă potabilă curată datorită acestui proiect.

Susținem servicii medicale complete de asistență medicală. Acest lucru ne permite să oferim servicii medicale gratuite unui număr din ce în ce mai mare de angajați și copiilor lor din fabricile furnizorilor noștri. Până în prezent am sprijinit financiar peste 50.000 de tratamente medicale.

Te-am făcut curios?

Mai multe informații despre angajamentul nostru social, standardele noastre de producție și obiectivele noastre pentru viitor pot fi găsite în actualul nostru

Raport de sustenabilitate