Skip to main content

Ne propunem și alte obiective în domeniul responsabilității

Informează-te acum

Implicarea noastră socială

Pentru noi moda la prețuri accesibile și cooperările durabile sunt inseparabile. Ne implicăm direcții: pentru protejarea mediului, pentru drepturile omului, precum și pentru salarii corecte și pentru condiții de producție echitabile la furnizorii noștri.

Pentru noi standardele înalte sociale și de mediu sunt firești și vin din convingerele noastre! Clienții noștri susțin proiectele noastre prin achizițiile lor: în acest fel, fac posibilă mai multă echitate, mai multă prosperitate și condiții de viață mai bune.

Angajamentul nostru

Următoarele proiecte ne sunt deosebit de dragi

Finanțăm mai multe școli din Bangladesh - asta ne face să fim unul dintre cei mai mari promotori de învățământ privat din țară. O educație bună este o condiție importantă pentru succesul profesional. 3.000 de copii bebeficiează de implicarea noastră.Școlile noastră sunt dotate și modernizate din punct de vedere tehnologic. Acestea au materiale didactice moderne și folosesc panouri solare proprii pentru consumul de energie. În plus, sprijinim susținem și o școală primară și o grădiniță din Dhaka.

Accesul la apă potabilă este o condiție de bază pentru igienă și sănătate. În acest scop, am construit în principala noastră țară de producție -Bangladesh - peste 8.0000 de fântâni și 2.000 de latrine. Peste 600.000 de oameni beneficiază de apă potabilă curată datorită acestui proiect.

Susținem servicii medicale complete de asistență medicală. Acest lucru ne permite să oferim servicii medicale gratuite unui număr din ce în ce mai mare de angajați și copiilor lor din fabricile furnizorilor noștri. Până în prezent am sprijinit financiar peste 50.000 de tratamente medicale.

Produsele noastre ajută

Covoare din resturi textile și coșuri din alge marine

Bangladesh este una dintre cele mai sărace țări din lume. În fiecare an, câteva mii de persoane se deplasează din regiunile rurale ale țării către capitala Dhaka în căutarea unui loc de muncă.

În timp ce în această zonă se formează din ce în ce mai multe cartiere, regiunile rurale ale țării, slabe din punct de vedere structural, cum ar fi regiunea Rangpur din nordul Bangladeshului, devin pustii. Pentru a contracara acest proces, am reînviat în 2008 o tehnică tradițională de fabricare a covoarelor. Resturile de bumbac de la fabricile de textile sunt aduse la Rangpur și transformate în covoare din petice de diferite variante. Proiectul vine în special în sprijinul familiilor din această regiune, deoarece au fost create locuri de muncă sigure și aproape de casă, iar femeile au, de asemenea, posibilitatea de a-și susține familiile prin această muncă. Cu un succes răsunător: producția se desfășoară acum în opt unități de producție, iar până în prezent peste șase milioane de covoare din petice au fost vândute în magazinele KiK. Datorită succes mare al proiectului de covoare, un alt proiect bazat pe același principiu social a fost deschis în Bogra în 2009. Angajații produc aici, în trei unități de producție coșuri împletie din materia primă regenerabilă, algele marine.

Te-am făcut curios?

Mai multe informații despre angajamentul nostru social, standardele noastre de producție și obiectivele noastre pentru viitor pot fi găsite în actualul nostru

Raport de sustenabilitate  →